Jobmuligheder

       

Dansk Healthcare er i vækst og tilbyder løbende stillinger til fysioterapeuter, kiropraktorer, massører, akupunktører, kostvejledere, diætister og psykologer. Vi tilbyder et spændende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor det tværfaglige samarbejde har stor betydning.

Dansk Healthcare ansætter kun autoriserede behandlere. Vi lægger vægt på faglig baggrund, samarbejdsevne, åbenhed, engagement og livsglæde. I Dansk Healthcare får du et levende og udfordrende arbejdsmiljø med fællesskab og synergi.

Vi kontakter dig

Når vi får mulighed for at tilbyde dig arbejde indenfor dit lokalområde, kontakter vi dig med henblik på en samtale og eventuel samarbejdsaftale.

Introduktion og oplæring

Fører den personlige samtale til en kontrakt, vil der være en grundig introduktion til booking-system, journal og specifikke forhold på en arbejdsplads. Du bliver samtidig trænet i tværfaglig behandling.

Send en ansøgning

Er du interesseret i at indgå i et team sammen med Dansk Healthcare, så send en ansøgning med eksamenspapirer og relevante personlige oplysninger. Anfør også i hvilket geografisk område, som du ønsker at arbejde.

Vi bekræfter modtagelsen inden for få dage. Såfremt du opfylder kravene, oprettes du i vores database.

Kontakt gerne Dansk Healthcare for flere informationer.
FORSIDE basic-elements.dk