Værdier

       

Kompetence

Alle behandlere er autoriserede og erfarne. Med vores professionelle teams sikres I den bedst mulige behandling både fysisk og psykisk. Behandlerne har fokus på det hele menneske, hvor forebyggelse, livsstilsrelaterede problemer og aktiv forandring er en integreret helhed.

Tværfaglighed

Alle behandlere er del af et engageret fællesskab. Behandlerne trænes i samarbejde og mødes med jævne mellemrum for at skabe de bedst mulige betingelser for tværfaglighed.

Sikkerhed

Dansk Healthcare lægger vægt på jævnlige virksomhedsmøder og evaluerer løbende tilfredshed og udbytte af behandling.

Troværdighed

Dansk Healthcare bygger på mange års erfaring indenfor trivsel og sundhed. Vi arbejder etisk forsvarligt og behandler den enkelte medarbejder med omsorg og fortrolighed.

Nærhed

Vi er synlige i virksomheden, og I får altid den nødvendige støtte. Vi har overskuddet til at imødekomme behovet for den enkelte arbejdsplads. Vi behandler medarbejderen og virksomheden med høj grad af empati og deltagelse.

Tilgængelighed

Dansk Healthcare er altid til rådighed. Du kan til hver en tid kontakte os telefonisk eller via vores hjemmeside. Vores hjemmeside er samtidig et aktivt forum med vejledning om forebyggelse og behandling.

FORSIDE basic-elements.dk