PROFIL

       

Vi gør din arbejdsplads sund og stærk

Dansk Healthcare har fungeret som selvstændig virksomhed siden 2003 og bygger på mange års erfaringer med bred tværfaglig behandling og kursusvirksomhed. Vi tilbyder en bred vifte af sundhedsfremmende tilbud til private og offentlige arbejdspladser. Vores mål er at skabe forbedringer på arbejdspladsen indenfor sundhed, trivsel og arbejdsmiljø.

Gennemprøvet koncept
Dansk Healthcare er et gennemprøvet sundhedskoncept, der nemt og hurtigt kan tilpasses den enkelte virksomhed. Vi er synlige i virksomheden, og vi forstår, hvor vigtigt det er at samarbejde.

Helhedssyn

Dansk Healthcare behandler virksomhedens medarbejdere som hele mennesker og opnår derfor de bedst mulige resultater. Vi forebygger, når det er muligt – og behandler, når det er nødvendigt.

Mest mulig sundhed for pengene

Med vores ekspertise får du og dine medarbejdere mest mulig sundhed og trivsel. Dansk Healthcare har valgt en opbygning, hvor vi begrænser administration og salgsapparat mest muligt. Det gør os i stand til at tilbyde sundhedsordninger til en meget favorabel pris.

Invester i virksomhedens sundhed og få positiv indflydelse på sygdomsfravær, trivsel, nedslidning, loyalitet, omtale, rotation og rekruttering.

Vi glæder os til at møde jer

Vi kommer gerne forbi til en uddybende snak - og glæder os til at møde jer.

Med venlig hilsen
Dansk Healthcare

FORSIDE basic-elements.dk