OFFENTLIGE SUNDHEDSYDELSER

I forbindelse med kommunalreformen lægges ansvaret for forebyggelse og sundhed over til kommunerne. Dansk Healthcare er med en solid baggrund klar til at indgå i et samarbejde omkring kommunernes nye sundhedsopgaver.

Vores speciale er indenfor behandling, forebyggelse og psykologisk bistand. Dertil har vi en række kurser og rådgivning, som tager fat i livsstilsproblematikker såsom rygning, kost, motion og stresshåndtering.

Tværfaglig behandling
Med akupunktur, fysioterapi, massage, kiropraktik.

Forebyggelse
Alle behandlere har fokus på øvelser, motion, kost og livsstil. Vi kommer også ud på virksomheden med ergonomisk vejledning og fremme af den gode arbejdsdag.

Psykisk velvære
Psykologisk bistand til de kommunalt ansatte.

Livsstil og sundhedsfremme
Vi tilbyder kurser og rådgivning, når det handler om rygning, kost, motion og stress.

Læg indsatsen rigtigt
Få foretaget en sundhedsprofil eller en helbredstest af jeres medarbejdere.

Nærhed og effektivitet
Dansk Healthcare drukner ikke i en stor organisation. Dette giver os et stort overblik og klare fordele, der øger nærhed og forståelse mellem os og jer.

Dygtige medarbejdere
Dansk Healthcare er en sammentømret enhed af dygtige medarbejdere, som alle kender vigtigheden af fleksibilitet og samarbejde. Dette giver de bedste betingelser for en kvalitetssikring af de sundhedsfaglige ydelser.

Prisbilligt
Dansk Healthcare har valgt en opbygning, hvor vi begrænser administration og salgsapparat mest muligt. Det gør os i stand til at tilbyde jer sundhedsordninger til en meget favorabel pris.

Vi kommer gerne forbi til en uddybende samtale og glæder os til at møde jer.

FORSIDE basic-elements.dk